Mapeig col·lectiu

GuanyemCartografia

 

Una de les tècniques que volem utilitzar per guanyar Sant Andreu i per guanyar Barcelona, és la del mapeig (elaboració d’una cartografia). Amb l’excusa de l’elaboració d’uns mapes col.lectius dels nostres barris i Districtes, la intenció és fer aflorar tot el coneixement que tenim els veïns i veïnes de les nostres vivències quotidianes i dels sabers acumulats.

Aquests mapes col.lectius s’elaboren participativament de manera pública i oberta al carrer on el veïnat pren la paraula i amb l’ajuda d’unes icones molt gràfiques i descriptives s’acaba configurant un mapa detallat amb les potencialitats i les problemàtiques dels territoris. En aquest procés, un grup de persones voluntàries de Guanyem ajuden el veïnat a concretar els problemes, alegries, dificultats, oportunitats, presents en el seu “dia a dia” a sobre d’un mapa gegant del territori en qüestió.

Posteriorment, les dades resultants d’aquests mapes i les anotacions més detallades que pren aquest equip de persones voluntàries es bolquen en uns documents per al seu treball d’anàlisi que es constrastarà amb el treball en grups  de cara a elaborar una diagnosi el més ajustada a la realitat possible i anar preparant així les prioritats d’un futur programa electoral.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: